16/9/2016 – Respect2Love: Casual seks of Seks-verslaving

Lezingen en Workshops

Casual Seks of Seks-verslaving

west-coaching_training-casualseks-of-sekverslaving16/9/2016
@ Elance*, Amsterdam

Respect2love* is een community voor lesbische, homoseksuele, biseksuele en transgender (LHBT) jongeren met een biculturele achtergrond. Zij geven informatie en advies en organiseren bijeenkomsten in Amsterdam en Utrecht en de coaches heb ik (in het kader van de Respect2love Academy: train de trainers) een training gegeven over het onderwerp “Casual Seks & Seksverslaving”.
Een training waarin we wat onzin over seksverslaving* een de kaak stellen, waarin we taboe onderwerpen herkenbaar en bespreekbaar maken en waarin we het met elkaar hebben over het bespreekbaar maken van “chemsex, gezonde en ongezonde casual seks, fetisjisme, BDSM en ga zo maar door” (of eigenlijk dus juist: “ga misschien toch maar niet op deze manier door”). Hoe praat je over jouw inschattingen als je twijfels hebt bij de keuzes van jouw coachee? Juist ook omdat je begrip hebt voor de relatie tussen verschillende vormen van seks en het uit de kast komen van jouw coachees.

Trots:


Op de plank dus:
https://docs.google.com/presentation/d/1cxHGbSE5yeKOIr0NufGkxgkZO7HYtc8Kz8GGbOI4fg8/pub?start=true&loop=true&delayms=3000*(short version)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: