Privacy, cookies and the Law

Neederlandsch

Contactgegevens:
West-coaching
Zeeburgerpad 197
1018AJ Amsterdam
w: http://www.west-coaching.nl
t: 06 558 61 554
e: hansrjwest@gmail.com
West-coaching is een 1-mans bedrijf dus Hans West is ook de Functionaris Gegevensbescherming van West-coaching.nl


Privacy Policy n.a.v. Algemene Verordening Gegevensverwerking (AVG)

Als open-minded coach, werkzaam op taboe-terreinen als verslaving en/of kink, ben ik erg bezig met privacy. Ik denk dat transparantie belangrijk is en ben duidelijk dat ik mijn best zal doen om privacy te bewaken en doe mijn best om bewust om te gaan met persoonlijke informatie.

Persoonsgegevens die wij verwerken wanneer je ons een bericht stuurt

West-coaching.nl verwerkt je persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je deze gegevens zelf aan ons verstrekt. Persoonsgegevens die wij verwerken:

  • Voornaam, achternaam of nickname
  • E-mailadres (als je dat invult om je terug te schrijven)
  • telefoonnummer (als je dat invult om je terug te bellen)

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken
Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen, en al zeker niet over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als je er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan ajb contact met ons op via hansrjwest@gmail.com, dan verwijderen wij deze informatie.

West-coaching.nl verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen
– Verzenden van onze nieuwsbrief om je te informeren over onze diensten en producten via mail chimp.
– Je te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om afspraken te maken voor Skype- of IRL-afspraken of om vragen te beantwoorden.

Geautomatiseerde besluitvorming
West-coaching.nl neemt geen besluiten op basis van geautomatiseerde verwerkingen en al zeker niet over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. De sites worden gehost op wordpreess.com. Op dat niveau worden wel ‘besluiten’ genomen door computer-systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld West-coaching.nl) tussen zit.
West-coaching.nl gebruikt de volgende computerprogramma’s of -systemen: voor web-bogs WordPress.com, voor mailen: gmail, voor emailbrieven: mailchimp, voor tickets: Biletto, voor rekeningen: Moneybird.

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

West-coaching.nl bewaart je persoonsgegevens niet langer dan nodig is om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld. Emails (via een Google-account, zie: Google privacypolicy) verzenden wij direct, behandelgegevens staan op papier en dat wordt meestal achter gelaten bij de klant of worden als plaatje opgeslagen zodat bij verzendning- online leesbaarheid moeilijker wordt (speciaal omdat privacy voor sommigen van mijn klanten extra belangrijk kan zijn).
De naam (of nickname) en emailadressen bewaren wij in mailchimp om de emailbrieven makkelijker te kunnen versturen. Daar worden gegevens bewaard tot het moment dat jij via deze site vraagt om gegevens te verwijderen. Op alle mails die wij via mailchimp sturen staat een link waarmee dat kan gedaan worden (zie ook het Mailchimp privacystatement).

Delen van persoonsgegevens met derden

West-coaching.nl verstrekt uitsluitend aan derden en alleen als dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.


Cookies, of vergelijkbare technieken

West-coaching.nl gebruikt dus zelf geen cookies en verzamelt. Wanneer je de contact-formulieren gebruikt om ons een vraag te stellen dan gebruiken we die informatie om de vraag te beantwoorden en gooien de informatie daarna weg. Wanneer je een opmerking plaatst onder een artikel kan je dat anoniem doen, je kunt geplaatste opmerkingen zelf verwijderen (wanneer je de opmerking onder jouw wordpress-login hebt gemaakt kan je hem onder wordpress verwijderen) of ons vragen om dit voor jou te doen via een email naar HansRJWest@Gmail.com verzenden (een Google-account, zie: Google privacypolicy).
Het platform wordpress waar de verschillende site op draaien geeft de optie “volg deze blog”. Contact gegevens die je via deze optie verstrekt  worden verzameld binnen onze wordpress-blog en uitsluitend gebruikt en uitsluitend gebruikt om een geautomatiseerd bericht te versturen als notificatie voor nieuwe blog-posts (en nooit voor iets anders). In deze notificatie staat ook een afmeld link, en je kunt eventueel de knop “volg deze blog niet meer” gebruiken.
Wanneer je gebruik maakt van ticketverkoop of sessie-aankoop dan gebruiken we hiervoor meestal biletto.nl. (zie @@@ de privacy-statements van biletto.nl).
Of we sturen rekeningen (per email of per post) via moneybird.nl (Moneybird privacystatement).
Één van de producten die in rekening worden gebracht is geven van coaching sessies of het beantwoorden van vragen via Skype, danwel Google Hangout. De inhoud van deze sessies wordt uiteraard niet bewaard. (zie het: Microsoft privacystatement en het Microsoft Servicesagreement)
Wanneer je op de hoogte gehouden wilt worden van onze producten dan kan je jezelf inschrijven op onze e-mail-brieven. Daarvoor gebruiken wij mail-chimp.com (zie hier het Mailchimp privacystatement)

De sites zijn er in principe op gericht om gerichte informatie gratis aan de lezer aan te bieden. WordPress -het platform om de informatie te organiseren- gebruikt alleen technische en functionele en analytische cookies die geen inbreuk maken op je privacy (een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op jouw computer, tablet of smartphone). De cookies die zij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en jouw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen. Ook kunnen zij hiermee het gebruik van deze websitesoptimaliseren. Je kunt je op ieder moment afmelden voor cookies door je eigen internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je zelf ook op ieder moment alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen.

Opt-in and Opt-out on Browsers

You can change your web browser’s settings to reflect your cookie preferences for cookies directly from the site you are on or for third-party cookies. Each browser is a little different, but usually, these settings are under the “options” or “preferences” menu. The links below provide information about cookie settings for different browsers:

Opt-out of Third-Party Networks

If you do not wish to have this information used for the purpose of serving you interest-based advertisements, you may decline to receive interest-based ads through TrustE/TrustArc’s preferences manager (or if you are located in the European Union click here). Please note this does not stop you from being served advertisements. You will continue to receive generic advertisements. Please note that if you reject or block all cookies in your browser settings, you will not be able to take advantage of some WordPress Services as some cookies are necessary for that Site to function properly.

You can learn more about managing your preferences for ads online, particularly for many third-party advertising networks, through resources made available by the Digital Advertising Alliance at https://www.aboutads.info or the Network Advertising Initiative at https://optout.networkadvertising.org.

Google Analytics Opt-out

For Google Analytics Advertising Features, you can opt-out through Google Ads Settings, Ad Settings for mobile apps, or any other available means (for example, the NAI’s consumer opt-out listed above). Google also provides a Google Analytics opt-out plug-in for the web.

Third-Party Tools

Various third parties provide browser plug-ins and apps that can help provide you information on, and limit or block, third-party cookies, web beacons, and some Javascript-based technologies. I cannot vouch for the efficacy of a particular third-party product, but popular products that provide these privacy enhancements include Ghostery and AdBlock Plus.


Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door West-coaching.nl en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij ons een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die wij van jou beschikken in een computerbestand naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen. Je kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van je persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van je toestemming of bezwaar op de verwerking van jouw persoonsgegevens sturen naar hansrjwest@gmail.com. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vragen wij jou een kopie van je identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie je pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van je privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op jouw verzoek . West-coaching.nl wil je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

West-coaching.nl neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via hansrjwest@gmail.com


Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.