2016/01/16 | Lezing | “Hou je BDSM-relaties goed” by Hans

part of the Dominatrix Conference 10/12/16*

BDSM-relaties zijn spannend, mooi, misschien geil maar -zeker op de lange duur- soms knap lastig als je geen handleiding hebt.
En daar komt deze lezing/discussie om de hoek die daar wat richting in aan zal brengen. Niet door vingerzwaaiend te vertellen “hoe het moet” maar door dingen uit te leggen waar je rekening mee kan houden als je zelf jouw relaties vorm geeft.

Discussie en vragen Discussion and Questions
Beginners en Gevorderden Beginners and Advanced

kinkinderelatie_consent

Wanneer je ontdekt hoe alles ineens anders kan in de wereld van kink & BDSM, dan is dat voor veel mensen een enorme verademing. Heerlijk, de vrijheid die je ontdekt. Maar in die vrijheid die ontstaat doordat je alle ‘normale’ regels los laat, daar zit ook de opdracht verpakt dat je dus heel veel zelf moet moet gaan uitvinden… dat je het samen in jouw relatie(s) moet gaan uitvinden…
Als je dat rationeel aanpakt dan kom je een eind maar als je ontkent dat een mens voor een groot gedeelte emotioneel is dan ben je natuurlijk eigenlijk weer niet rationeel. Ruim voldoende ruimte voor trail-and-error…
Daar komt deze lezing/discussie waarschijnlijk handig uit om daar wat richting in aan te brengen. Niet door vingerzwaaiend te vertellen “the Only True wayz” te gaan verkondigen “hoe het moet” maar ik ben -hoor ik van mensen- er goed in om de dingen duidelijk uit te leggen zodat je zelf kunt bepalen waar je rekening mee wilt houden als je/jullie zelf relaties bouwen op manieren die bij jou/jullie passen.


Click to:
Show me the 2016 Dominatrix Conference Program*

Click to:
Go to the Kink Info Registration Page*

Click to:
Go to the Dominatrix Payment Page*

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.