We modderen allemáál

Relaties

“We modderen allemáál…
Maar als we nou een beetje liefdevol dezelfde kant op modderen dan komen we een heel eind, samen.”

Hans West

Lees verder “We modderen allemáál”

Whether life is worth living depends on

Emoties

“Whether life is worth living depends on where there is love in life. when you are making choices, choose as the person you’d like to become.”

R.D. Laing

Lees verder “Whether life is worth living depends on”

2020/07/27 | Groep | Choices


Amsterdam
v/a maandag 20 Juli 2020
19:00 – 20:30 uur

Vanaf maandag 20/7 start ik voor Choices de wekelijkse maandagavond bijeenkomsten. Daar biedt Choices de gelegenheid om openlijk problemen rond drugsgebruik en drugsgerelateerd seksueel risicogedrag te bespreken met mannen onder elkaar.

Tijdens deze wekelijkse groepsbijeenkomsten  in de pink salon besteden we ook extra aandacht aan de tijd waarin we nu leven. De anderhalvemeter-samenleving met z’n uitgesteld drugsgebruik en andere uitdagingen waarmee het coronavirus ons de afgelopen maanden heeft geconfronteerd: no hookups.
Maar het is aan het veranderen en logischerwijs beginnen velen al te denken aan de seks en drugs na de lockdown, maar hoe ga je daar op een verstandige manier mee om?


Samen

Samen werken we aan inzicht in drugsgerelateerd risicogedrag en willen je laten kennismaken met verschillende strategieën om jouw risico’s te vermijden. We geven elkaar tips en informatie over het voorkomen van excessief drugsgebruik, terugval, de kans op een overdosis en drugsgerelateerd seksueel risicogedrag in de tijden na de beperkingen van Covid-19.

Elke maandagavond, ontmoet je bij Choices mannen in dezelfde situatie. Mannen die dezelfde interesses hebben. Samen, zonder veroordeling maar met de steun van anderen in de groep, kunnen we elkaar helpen om betere keuzes te maken, om ook in deze ingewikkelde tijd op koers te blijven.

>> AGENDA <<

17/05/1990 WHO ziet homofilie niet langer als ziekte #WarOnSex

17 Mei 1990
Tot 17 mei 1990 viel homoseksualiteit onder ‘sodomie’. Het was tot die dag een ‘geestesziekte’. Met alle ongelooflijke ‘therapie-vormen’ om dat te ‘genezen’ van dien. Daarbij werden ‘behandel’vormen als chemische castratie, maar ook directe castratie, en lobotomie niet geschuwd. Aversie- en ‘conversie’-‘behandelingen’, maatschappelijke beschimping, ‘duivel’-uitdrijving, gevangenisstraf, ongezonde hormoonbehandelingen, electro shocks… ze zijn allemaal niet zijn geschuwd omdat iemand “liefde” op een andere manier voelde dan het landelijk gemiddelde.
Lees verder “17/05/1990 WHO ziet homofilie niet langer als ziekte #WarOnSex”

Love fails tragically… (why?)

Ideeën

“There is hardly any activity, any enterprise, which is started with such tremendous hopes and expectations, and yet, which fails so regularly, as love.”

Erich Fromm

Lees verder “Love fails tragically… (why?)”

Hardening of the heart

Emotie, Ideeën

“Hardening of the heart ages people
more quickly than
hardening of the arteries.”

Joe Moore

 


 

[Ga naar de CONTACT pagina]


Reageer direct:


Andere inspiraties

 


O.K. …voor wie? #relaties

Relatie

“Ik ben O.K…
Jij bent O.K…
Maar… ben jij ook O.K. voor MIJ?

Hans West

 


Notes:

Mijns inziens een belangrijke vraag ie veel mensen bij het daten over slaan… Zeker de mensen die hard op zoek zijn om iemand te vinden die ze lief wil hebben.

 

[Ga naar de CONTACT pagina]


Reageer direct:


Andere inspiraties

 


Macht versus geluk (in relaties)

Relatie

Het spreekwoord is: “de macht in de relatie ligt bij degene die het minste geeft om die relatie…
Maar attachment onderzoek laat zien: “Het geluk van de mensen in een relatie ligt vooral bij degene die het meest geeft om die relatie!”

Hans West

Lees verder “Macht versus geluk (in relaties)”

Darkness cannot drive out darkness

Relatie

“Darkness cannot drive out darkness. Only light can do that. Hate cannot drive out hate; only love can do that.”

Martin Luther King, Jr.

Lees verder “Darkness cannot drive out darkness”

Love hurts? Nope!

Relaties

Everyone says “love hurts”, but that is not true. Rejection hurts. Losing someone hurts. Envy hurts. Everyone gets these things confused with love, but in reality love is the only thing in this world that covers up all pain, and makes someone feel wonderful again. Love is the only thing in this world that does not hurt.

Mesa Selimovic

Lees verder “Love hurts? Nope!”