2022/10/24 | Workshop | Bi+ dag: Polyamorie en Polycules tekenen


Utrecht
zaterdag 24 september 2022
9:30 – 17:00 uur
Bi+ – dag
Bi+ – dag
(opent in een nieuw venster)
Polyamorie.nl

Op de Bi+ dag spreken Anouk en ik anderhalf uur over Polyamorie. En met name oefenen we met mensen om samen een polycule te tekenen zonder dat mensen gelijk door hoeven te hebben dat het over poly gaat.
Een manier om dingen voor het voetlicht te krijgen bij mensen (en voor jezelf)
Met alle ruimte voor vragen en discussie…

Lees verder “2022/10/24 | Workshop | Bi+ dag: Polyamorie en Polycules tekenen”

2020/07/27 | Groep | Choices


Amsterdam
v/a maandag 20 Juli 2020
19:00 – 20:30 uur

Vanaf maandag 20/7 start ik voor Choices de wekelijkse maandagavond bijeenkomsten. Daar biedt Choices de gelegenheid om openlijk problemen rond drugsgebruik en drugsgerelateerd seksueel risicogedrag te bespreken met mannen onder elkaar.

Tijdens deze wekelijkse groepsbijeenkomsten  in de pink salon besteden we ook extra aandacht aan de tijd waarin we nu leven. De anderhalvemeter-samenleving met z’n uitgesteld drugsgebruik en andere uitdagingen waarmee het coronavirus ons de afgelopen maanden heeft geconfronteerd: no hookups.
Maar het is aan het veranderen en logischerwijs beginnen velen al te denken aan de seks en drugs na de lockdown, maar hoe ga je daar op een verstandige manier mee om?


Samen

Samen werken we aan inzicht in drugsgerelateerd risicogedrag en willen je laten kennismaken met verschillende strategieën om jouw risico’s te vermijden. We geven elkaar tips en informatie over het voorkomen van excessief drugsgebruik, terugval, de kans op een overdosis en drugsgerelateerd seksueel risicogedrag in de tijden na de beperkingen van Covid-19.

Elke maandagavond, ontmoet je bij Choices mannen in dezelfde situatie. Mannen die dezelfde interesses hebben. Samen, zonder veroordeling maar met de steun van anderen in de groep, kunnen we elkaar helpen om betere keuzes te maken, om ook in deze ingewikkelde tijd op koers te blijven.

>> AGENDA <<

17/05/1990 WHO ziet homofilie niet langer als ziekte #WarOnSex

17 Mei 1990
Tot 17 mei 1990 viel homoseksualiteit onder ‘sodomie’. Het was tot die dag een ‘geestesziekte’. Met alle ongelooflijke ‘therapie-vormen’ om dat te ‘genezen’ van dien. Daarbij werden ‘behandel’vormen als chemische castratie, maar ook directe castratie, en lobotomie niet geschuwd. Aversie- en ‘conversie’-‘behandelingen’, maatschappelijke beschimping, ‘duivel’-uitdrijving, gevangenisstraf, ongezonde hormoonbehandelingen, electro shocks… ze zijn allemaal niet zijn geschuwd omdat iemand “liefde” op een andere manier voelde dan het landelijk gemiddelde.
Lees verder “17/05/1990 WHO ziet homofilie niet langer als ziekte #WarOnSex”

Als je geen dekseltje op je angst houdt

Ideeën

“Natuurlijk is het eng om de gebaande relatiepaden te verlaten…
Maar weet je… als je geen dekseltje op je angst houdt, dan verdampt angst vanzelf… terwijl de vrijheid en de liefde blijven”

Hans West

Lees verder “Als je geen dekseltje op je angst houdt”

Why Monogamy Is Ridiculous

Relatie

“Why Monogamy Is Ridiculous”

Dan Savage

Lees verder “Why Monogamy Is Ridiculous”

2017/02/12 | Workshop | Poly in de praktijk


Amsterdam
zondag 12 februari 2017
13:30 – 17:00 uur
€ 15,00 per persoon
koop hier je ticket
(opent in een nieuw venster)

Wanneer jij nadenkt over polyamorie, als je jezelf afvraagt of het iets voor jou zou zijn, wanneer jouw partner er over denkt of wanneer je er gewoon nieuwsgierig naar bent wat er nog verder is naast monogame relatievormen… dan is deze openminded middag er één voor jou. Zonder veroordeling, nòg van de ene kant, nòg van de andere kant.

Dit is een middag voor beginnende, maar ook voor ervaren poly’s en swingers. Want niet alleen laten we zien wat het is, waar het om gaat. Maar ook hoe je het goed kan laten gaan, hoe je het leuk kan houden.
Lees verder “2017/02/12 | Workshop | Poly in de praktijk”

%d bloggers liken dit: