2020/07/27 | Groep | Choices


Amsterdam
v/a maandag 20 Juli 2020
19:00 – 20:30 uur

Vanaf maandag 20/7 start ik voor Choices de wekelijkse maandagavond bijeenkomsten. Daar biedt Choices de gelegenheid om openlijk problemen rond drugsgebruik en drugsgerelateerd seksueel risicogedrag te bespreken met mannen onder elkaar.

Tijdens deze wekelijkse groepsbijeenkomsten  in de pink salon besteden we ook extra aandacht aan de tijd waarin we nu leven. De anderhalvemeter-samenleving met z’n uitgesteld drugsgebruik en andere uitdagingen waarmee het coronavirus ons de afgelopen maanden heeft geconfronteerd: no hookups.
Maar het is aan het veranderen en logischerwijs beginnen velen al te denken aan de seks en drugs na de lockdown, maar hoe ga je daar op een verstandige manier mee om?


Samen

Samen werken we aan inzicht in drugsgerelateerd risicogedrag en willen je laten kennismaken met verschillende strategieën om jouw risico’s te vermijden. We geven elkaar tips en informatie over het voorkomen van excessief drugsgebruik, terugval, de kans op een overdosis en drugsgerelateerd seksueel risicogedrag in de tijden na de beperkingen van Covid-19.

Elke maandagavond, ontmoet je bij Choices mannen in dezelfde situatie. Mannen die dezelfde interesses hebben. Samen, zonder veroordeling maar met de steun van anderen in de groep, kunnen we elkaar helpen om betere keuzes te maken, om ook in deze ingewikkelde tijd op koers te blijven.

>> AGENDA <<

2017/06/05 | Workshop | Stress, Time- & Eneriemangement, Slaap


Amsterdam
vrijdag 5 juni 2020
10:00 – 16:30 uurLeefstijlwijzer Opleidingen
(opent in een nieuw venster)

Een dag met theorie over integratieve coaching op het gebied van leefstijl. Juist om als coach te kunnen putten uit meerder modellen (die Modellpluriformität der IBT) is dit een dag met veel verschillende ideeën en oefeningen, met als doel om een eigen verhaal te maken als coach.

Informatie over stress-onderzoek en de belangrijkste aspecten daarvan voor de praktijk. Verschillende ideeën over tijdsmanagement en energie-management, juist in het kader van belastbaarheid. Lees verder 2017/06/05 | Workshop | Stress, Time- & Eneriemangement, Slaap