Skype

In gesprek met Hans via Skype of Zoom

StopdeVerslaving-Skype

Je wilt niet altijd een afspraak moeten maken. Soms is Amsterdam te ver om te bereizen. Soms heb je eigenlijk haast of wil je even een paar kwartier praten, even wat tips om het roer recht te houden, of gewoon even uitzoeken of iets misschien toch wèl kan of mogelijk makkelijker kan.

Soms wil je gewoon een kort en discreet overleg zonder verdere verrichtingen en zonder dat je jouw privacy in gevaar wilt brengen.

…en dat kàn ook!
Neem daarvoor even contact met me op voor een zoom of een skype-afspraak: Skype HRJWest (als deze link niet werk: HRJWest in uw Skype-App) zodat we elkaar snel kunnen spreken.
Of ga naar uw Google+ en voeg +HansRJWest toe* zodat we makkelijk een hangout kunnen starten.
Of ik maak een zoom-afspraak met u (dan hoeft u verder niets te downloaden).

StopdeVerslaving-HangoutVoor de mensen die daar nog niet zo vertrouwd mee zijn: “Skypen” of een “Hangout” is een het houden van een gesprek via het beeldscherm van uw computer. Daarvoor zal over het algemeen nodig zijn: een computer of telefoon met een fatsoenlijk beeldscherm (zodat je mij kan zien), met een camera (zodat ik ook uw gezicht kan zien), het belangrijkste: een microfoon en geluidskaart (zoals die op alle moderne telefoons en op alle moderne computers zitten) zodat wij elkaar ook kunnen horen) en een plekje waar je in alle rust kunt praten.

Kijk even op skype.nl en/of hangouts.google.com om te kijken of dit tot uw mogelijkheden behoort.

Skype ‘rittenkaarten’ € p/s
1 online gesprek (à 60min) niet echt een “strippenkaart” 😉 €60.00
3 online gesprekken (à 60min) €172.50 €57.50
5 online gesprekken (à 60min) € 275.00 €55.00
10 online gesprekken (à 60min) € 500.00 €50,00

Hans-West-Dat-kan-zijn_2014Hans-West-geen-vingertje_2014Hans-West-tikkie-humor_2014

Afspraak maken:
Het zal duidelijk zijn dat dit niet gratis kan en ook niet onaangekondigd kan op ieder moment van de dag. Dat ik even echt de tijd wil nemen voor een gesprek met u, dus dat we dit wel even moeten plannen, dat zal je niet verbazen. Maar als we afspraken hebben gemaakt (bijvoorbeeld een ‘strippenkaart’) dan kan het natuurlijk wel makkelijker ‘tussendoor’.

Prijskaartje:
De kosten zijn afhankelijk van de duur van de het gesprek (€15 per kwartier -excl. BTW-) en de tijd van de dag (zie leveringsvoorwaarden)

Mocht dit je wat lijken, neem dan even

contact met Hans West

Skype HRJWest


Technisch

%d bloggers liken dit: