Hans R.J. West

Al decennia is Hans West ermee bezig om mensen meer te laten genieten en beter te laten presteren. Mensen met lichamelijke klachten, mensen met geestelijke klachten, verslavingszorg- alle takken van sport. 😉
Ik heb erg weinig last van veroordeling (weinig menselijks is mij vreemd) en taboes hebben altijd mijn behandel-interesse gehad.

Mijn achtergrond via fysiotherapie, ademtherapie naar intergratieve therapie en integratieve supervisie is mensen al snel duidelijk. Er valt veel te bereiken door de zaken juist integratief aan te pakken.
Dat betekent vaak niet “door nòg harder te werken” maar juist vooral vaak: “door handiger te werken”, door beter samen te werken en meer te letten op de manier waarop de energie verdeeld kan worden over de eigen prioriteiten.
Ik beloof helaas géén moeiteloze gouden bergen. Ik ben een beetje alergisch voor wat Amerikanen wel BS noemen. Als de ecomische crises iets laten zien, dan is het toch wel dat holle praat vooral de neiging heeft om “in te storten” als je er een stresstest op zet.

Mijn manier van werken?

Het heeft m.i. niet zoveel zin om alleen maar een mening te geven, zoals je dat helaas veel ziet onder coaches en therapeuten. Het is handiger om iemand uit te leggen hoe ie over z’n eigen situatie kan nadenken. Daarom leg ik veel uit tijdens therapieën en consultancy. Dat krijgen mensen ook mee. Zodat mijn klanten niet alleen begrijpen wat er volgens mij zou moeten gebeuren. Maar vooral zodat je leert begrijpen wat je volgens jezelf zou kunnen doen (opties) en wat je zou willen doen (doelen).
Denken is daarbij even belangrijk als voelen en even belangrijk als de biologie die de basis is van ons denkend en voelend brein. Een mens is méér dan alleen zijn denkwereld, maar het is onzin om denken tegenover het gevoelsleven te zetten

vroeger: (de Gestalttherapie van Fritz Perls) “loose your mind and come to your senses!”
Tegenwoordig: (de integratieve theorieën van Hillarion Petzold) “keep your mind and come to your senses…”

Een ‘match’ blijkt iedere keer weer erg belangrijk in onderzoeken naar de effectiviteit van coaching en therapie. Daarom stel ik mensen in staat om tegen gereduceerd tarief kennis te maken met ondergetekende zodat duidelijk wordt of ik in uw ogen iemand ben waar je de wensen en behoeften en de dingen die daarbij in de weg staan ook op tafel wilt leggen. Of we genoeg overeenstemming voelen om daar samen naar te kunnen kijken en de mogelijkheden te zoeken.


Waar vinden de sessies plaats?

Ik kom tijdens kantooruren langs bij u op lokatie of bij uw bedrijf (houd daarbij rekening met reistijden/-kosten). Bezoek in de avond is mogelijk tegen meerkosten (zie: voorwaarden).
Of u komt naar mijn praktijk ruimte, als u dat liever heeft maak ik gebruik van seats2meet (bij voorkeur Berlage Amsterdam, recht tegenover het centraal station).
Of we zien elkaar online via Zoom, Skype, Whatsapp, Google…

Contact:

Wanneer u belt (06 558 61 554) of skype-t (HRJWest) dan kan ik niet garanderen dat ik u gelijk te woord kan staan. whatsapp meWhatsapp dan even of spreek even in alstublieft, want u zult begrijpen dat ik tijdens een gesprek of training niet voortdurend bereikbaar kan zijn.
Om hier contact met mij op te nemen is hier de contact pagina

Ik hoor graag hoe ik je kan helpen,

Vriendelijke groet,

Hans R.J. West


Hans R.J. West
coach, therapeut, supervisor
Amsterdam
onderweg: 06 – 558 61 554
HansRJWest@Gmail.com
http://www.West-Coaching.nl
Skype: HRJWest
Twitter @HRJWest

a random inspirational text: 

Eén reactie op “Hans R.J. West”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: