Leveringsvoorwaarden

peinzendBetaling:
Over het algemeen ontvangen mensen het liefst een rekening thuis. Soms betalen mensen liever boter bij de vis, het is maar net wat jou het beste uitkomt.
Soms spreek ik met mensen een ‘strippenkaart’ af die tevoren betaald wordt zodat een traject overzichtelijk en betaalbaarder wordt.


Betalingskenmerk:
Over het algemeen zal er “Coaching”, “Business Coaching”, “Training” of “Supervisie” op de rekening staan. Wanneer het wenselijk is om e.e.a. nader te specificeren of wanneer het wenselijk is om eea. op naam van uw bedrijf te zetten, dan is dat zeker mogelijk omdat mijn werk zich altijd ook laat vertalen naar productiviteit en effectiviteit.


Afzeggingen:
Het zal duidelijk zijn dat ook mijn tijd “geld” is. Ik verwacht geen overdreven stiptheid maar ik reserveer tijd voor je in mijn agenda. Hoe jij die wilt gebruiken dat is aan jou … Ga je niet schuldig voelen als je door omstandigheden wat later bent. Maar reken er wel mee dat er na de afgesproken eindtijd waarschijnlijk weer wat anders in mijn agenda staat.
Verder maak ik over het algemeen gebruik van gehuurde ruimtes omdat mensen graag in alle discretie willen kunnen praten over zichzelf. Daarom moet ik streng zijn met afzeggingen op het laatste moment.
Wanneer je niet binnen 48 uur hebt afgezegd -ziekte en calamiteiten uitgezonderd- dan verwacht ik dat de tijd betaald wordt die ik voor jou gereserveerd heb in m’n agenda.


Kennismakingsgesprekken:
Ook kennismakingsgesprekken zijn ook gesprekken dus -tenzij ik dat expliciet anders heb afgesproken (en dat e.e.a. dus ook schriftelijk is bevestigd)- zullen ook kennismakingsgesprekken normaal in rekening worden gebracht.

Buiten kantoor uren:
Gesprekken in de avonduren zijn mogelijk tegen meerprijs

 • 18:00-20:00u: 10%,
 • 20:00-21:00u: 30%,
 • 21:00u e.v.: 50%.

Lokatie:
In verband met privacy vinden gesprekken in discrete, algemeen gebruikte, coaching-ruimtes.

 • Of bij u (thuis) of op lokatie
  (houdt rekening met reiskosten en reistijd vanaf Amsterdam -in rekening gebracht worden volgens afspraak-).
 • Ofwel in Amsterdam:
  • In mijn praktijk ruimte aan het Zeeburgerpad (Amsterdam Centrum-Oost -nabij de molen bij Brouwerij ’t IJ-).
  • eventueel: Seats 2 meet (Berlage gebouw)

Verzekeraars
Als ik kijk naar de eisen de verzekeraars en de dingen die ik ineens niet meer mag doen (zoals gesprekken met partners als iemand dat op prijs stelt, zoals email en whatsapp hulp tussendoor, zoals flexibiliteit in afspraken of laag-frequente langdurige begeleiding -sommige van mijn klanten zie ik maar een paar keer paar jaar maar ze kunnen altijd terugkomen).

Natuurlijk, verzekering betaalt soms (los van de eigen bijdrage ieder jaar die je eerst opmaakt) maar het zou maken dat ik zo veel van mijn flexibiliteit zou moeten inleveren en zo veel tijd zou moeten besteden aan de verzekeraars dat ik ervoor gekozen heb om mij daar niet mee bezig te houden.
Bedenk je wat mijn begeleiding waard is, of bedenk je misschien wat het kost om niet te veranderen?
Als je daardoor in financiële problemen zou komen, laat me dat dan even weten, dan kunnen we kijken wat er mogelijk is.


Test- & trainingsmateriaal
Over het algemeen zal trainings- en testmateriaal worden uitgereikt om te worden gebruikt als ‘huiswerk’. Tenzij schriftelijk vastgelegd blijven alle rechten, inclusief copyrights, bij de auteur: Hans R. J. West, Utrecht/Amsterdam.


Privacy
Voor de privacy policy zie:
https://westcoachingblog.wordpress.com/privacy-policy/


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.